I.K.R.A.M
TERIMA KASIH & SELAMAT DATANG
I.K.R.A.M

ikatan kasih rumpun anak-anak melayu || IKRAM UiTMPP


You are not connected. Please login or register

MaJalaH IKATAN Volume 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 MaJalaH IKATAN Volume 2 on Sun Aug 22, 2010 12:48 pm

Admin


Admin
Admin
Assalamualaikum WBT
memngil semula semua gang ikatan dan bagi sesiapa yang berminat.

harap kalian dapt follow up sentiasa sebarang maklumat untuk pembikinan majalah IKATAN Volume:.02

Tajuk Majalah :. IKATAN
Volume 2:. "seterusnya kami melangkah"
bingkai peribahasa:. ~belum di update lagi~

KonsEp:. motivasi dan pemantapan RoHani Album Ikatan continue

Selain itu, ingin berdiskusi di sini, jika ada sebarang idea dan sesuatu yg ingin diselitkan ke dalam majalah kali ini.

sekian [moderator sementara:. Admin , sila rujuk saudara awecloud untuk sebarang diskusi di forum ini]

http://ikram-uitmpp.forumotions.net

2 AsSalamualaikum on Sun Aug 22, 2010 10:43 pm

awecloud


Gang!!!
Gang!!!
jadi...apa macam kalian?

http://www.kelajuankehidupan.blogspot.com

3 Re: MaJalaH IKATAN Volume 2 on Sun Aug 22, 2010 11:48 pm

Ash


Tengah seronok
Tengah seronok
ok2....truskan.da ok da tu

4 Re: MaJalaH IKATAN Volume 2 on Mon Aug 23, 2010 1:20 am

awecloud


Gang!!!
Gang!!!
Ash wrote:ok2....truskan.da ok da tu

huhu, papepun perlukan peningkatan... peningkatan... peningkataaaaan....

http://www.kelajuankehidupan.blogspot.com

5 Re: MaJalaH IKATAN Volume 2 on Mon Aug 23, 2010 6:22 pm

hannan


Baru Merayau
Baru Merayau
troskn usaha...improve y mane kurang...y da baik tu troskn...x sabar nk tggu y ni pulak.. setuju

http://hannanje.blogspot.com/

6 BAEk...InsyaLLAH on Tue Aug 24, 2010 7:25 am

awecloud


Gang!!!
Gang!!!
hannan wrote:troskn usaha...improve y mane kurang...y da baik tu troskn...x sabar nk tggu y ni pulak.. setuju

InsyaALLAH, apa2pun, mintak HanNan memberi sebarang idea jika ada, atau hasil tangan sperti lukisan, sajak atau gambar y di edit u dimuatkan...

kali ini awe mungkin akan cuba masukkan 'kelas media',
namun xberapa nak kompem,mungkin memerlukan page y banyak,

kali ini awe nak kurangkan page pulak, u dapatkan jarga y lebih murah supaya 'beli-able' skit.

http://www.kelajuankehidupan.blogspot.com

7 Re: MaJalaH IKATAN Volume 2 on Thu Aug 26, 2010 8:21 pm

hannan


Baru Merayau
Baru Merayau
nk lukis tu mmb x dpt la...idak reti lukis...hehe..edit gmbr tu insyaAllah la buleh cket2..

http://hannanje.blogspot.com/

8 Re: MaJalaH IKATAN Volume 2 Today at 12:38 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum